EcoGatky500

Maximálni absorpce

60 ml (7 až 12 vložek), inkontinence 150 ml

Použití

Menstruace, inkontinence, po porodu

Antibakteriální ochrana

Neobsahuje žádný biocidní přípravek

Cena

570 - 995 Kč

Výměna a vrácení

Pokud vám z jakéhokoliv důvodu nesedí, můžete je vrátit nebo vyměnit do 35 dnů od data doručení. Zboží je možné vrátit i po vyzkoušení během menstruace.

Web

https://perties.cz/

Vaše recenze kalhotek Perties EcoGaťky

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 z 5 hvězdiček (spolu 33 hodnocení)
Vynikající88%
Velmi dobré9%
Průměrné0%
Problémové0%
Hrozné3%

ROZHODNĚ DOPORUČUJI

Rated 5 out of 5
9. ledna 2022

Když jsem četla pozitivní recenze, říkala jsem si, že to budou jen takové marketingové tahy… Ale přeci jen jsem to vyzkoušela. výsledek byl naprosto neuvěřitelný. V kalhotkách jsem se opravdu cítila pohodlně, jako bych menstruaci ani neměla. Vydržely velmi silnou menstruaci. Jsou pohodlné.

kml

Spokojena

Rated 5 out of 5
8. ledna 2022

Jak jsem počítala, menstruaci mám od 10 a půl, tedy už přes 20 let! A v životě jsem se necejtila pohodlněji!

Mám po porodu silnou menstruaci a chvíli opět potrvá, než se stabilizuje a usedne. Ale a možná vlastně právě proto mě kalhotky tak nadchly! Měla jsem na výběr letět do obchodu a doplnit zásoby vložek, jelikož se střídaly jak na běžícím páse, anebo teda vyzkoušet kalhotky.

Mám Snuggs, Sayu a Perties. SaYu nebo Snuggs jsem zvládla mít na sobě maximálně 2 hoďky, nejen, že to neustály, ale měla jsem nepříjemný pocit vlhkosti už po hodině.. Takze možná na takoveto špinění ke konci ano, ale za plného provozu nikoli… U Perties jsem tento pocit vlhkosti neměla, naopak jsem se cítila krásně v suchu. Vydržely 8 hodin! Neskutečně mě to nadchlo. Končím s vložkama! A chystám se objednat ještě do zásoby…

Eva

Jsou nejlepší

Rated 5 out of 5
6. ledna 2022

Kalhotky Bathory mě velmi překvapily. Mám zkušenosti i s kalhotkami jiných značek a tyto jednoznačně vyhrávají. Ani při silné menstruaci za celou noc neprotečou, jsou pohodlné a po celou dobu necítím vlhkost.

Zdeňka

Jsou supr

Rated 5 out of 5
2. ledna 2022

Moje menstruace je spíš silnější, proto jsem si objednala Perties. Tyto kalhotky mají více vrstev, jsou silnější, proto je nosím hlavně na spaní. Po téměř roce používání mi ani jednou neprotekly, což mě přesvědčilo o tom, že se na ně můžu vždycky spolehnout. Materiály jsou kvalitní, moje kalhotky si stále drží tvar, a kromě drobných známek používání vypadají pořád stejně.

Jana

Žádnou výtku k nim nemám

Rated 5 out of 5
20. prosince 2021

Dlouho jsem váhala, jestli kalhotky pořídit, nebo ne. Nakonec jsem se rozhodla, že to zkusím a vůbec nelituji. Ba právě naopak, bylo to to nejlepší rozhodnutí. Vydrží i při nejsilnějších dnech úplně bez problémů a navíc ten pocit sucha je k nezaplacení. Určitě si objednám další. Můžu jen vřele doporučit.

kmikestikova

Funguje to!!!

Rated 5 out of 5
10. prosince 2021

Nemůžu tomu uvěřit, dlouho jsem se odhodlávala.

Odzkoušené extrémně – měla jsem je na sobě 10 hodin v nejsilnějším dni a nic. Sucho. Jsem nadšená. Nám operačním sestrám, které stojíme při jednom operačním výkonně i 7-8h, by to měl zaměstnavatel kupovat jako pomůcky do práce. Určitě to řeknu každé své kolegyni, protože tohle je náš velký problém. Děkuji kamarádce, která mi je poradila a Perties, že něco takového vymysleli. Určitě, jakmile i dcera začne mít “ženské starosti” je to naše volba číslo 1*.

Zaneta

Model Sofi - dvojitá absorpce

Rated 4 out of 5
7. prosince 2021

Velmi příjemný materiál, krásný vzhled, velikost odpovídá tabulce. Využívám na slabší dny ke konci menstruace i přes noc.

Bára

Špičkové

Rated 5 out of 5
22. října 2021

Menstruační kalhotky používám asi tři roky, vyzkoušela jsem různé značky, ale protože mívám velmi silnou menstruaci, většinu z nich jsem musela kombinovat s vložkami či tampony. U kalhotek Perties nic takového není potřeba. Vydrží dlouho, nemám pocit vlhka, jsou pohodlné, příjemné a taky hezké – prostě nejlepší ze všech. Ten pocit „svobody“ (nemusím hlídat každou hodinu až dvě výměnu vložky nebo tamponu a taky se nikde nic neshrnuje a netlačí) je k nezaplacení. Taky mnohem lépe při menstruaci spím, když se nemusím obávat protečení.

Taťána

Skvělé

Rated 5 out of 5
13. října 2021

Mám kalhotky Bathory a jsem velice spokojená ???? Vyzkoušela jsem je při mé nejsilnější menstruaci a překvapily mě. Na noc jsem vždy používala vložku, ale už nikdy víc. Tyhle kalhotky jsou neskutečně pohodlné a nemusím se bát protečení. Na den budu vybírat jiný střih, jelikož gumičky okolo stehen jsou těsné. Bude těžké vybrat, které další ???? Testovala jsem i jestli vydrží 12 hodin – bez problému to daly ????

Jediné mínus vidím v delším schnutí. Ale jelikož budu postupně přikupovat další, tak bude problém vyřešen. ????

Pokud ještě váháte, zkuste jedny a až pak se rozhodněte ???? Já určitě půjdu touto cestou ????

Bára

Naprosto skvělé

Rated 5 out of 5
11. října 2021

Nejdříve jsem je vyzkoušela na noc. Větší pohodlí jsem si přát nemohla. Nikde se nic neposouvá, netlačí a hlavně nic neproteče. A ano, vydrží 12h bez problému ???? A co přes den? Super bylo, že jsem nemusela myslet na to, kdy si vyměnit vložku/ tampón/ kalíšek. ????

Funkčnost prostě skvělá. Měla jsem je 12 hodin – ke konci, už to nebylo úplně pohodlné ( ipřesto nebyl cítit zápach krve), takže bych doporučila mít dvoje na den při silné menstruaci. ( čistě z pohodlnosti ????) Na slabší dny stačí kalhotky s nižší absorbcí ????

Bara