EcoGatky500

Maximálni absorpce

60 ml (7 až 12 vložek), inkontinence 150 ml

Použití

Menstruace, inkontinence, po porodu

Antibakteriální ochrana

Neobsahuje žádný biocidní přípravek

Cena

570 - 995 Kč

Výměna a vrácení

Pokud vám z jakéhokoliv důvodu nesedí, můžete je vrátit nebo vyměnit do 35 dnů od data doručení. Zboží je možné vrátit i po vyzkoušení během menstruace.

Web

https://perties.cz/

Vaše recenze kalhotek Perties EcoGaťky

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 z 5 hvězdiček (spolu 33 hodnocení)
Vynikající88%
Velmi dobré9%
Průměrné0%
Problémové0%
Hrozné3%

Krásné a funkční

Rated 5 out of 5
31. března 2022

Objednala jsem kalhotky Perties Bathory

pro dceru,máme zkušenost is jinými značkami .I když se Vám zatočí hlava z toho kolik stojí, stojí za to si je pořídit.Jsou krásné ,hebké ,funkční a nejlepší ,co jsme doposud měly.Komunikace s obchodem perfektní.

Edita

Investice za vsechny prachy

Rated 5 out of 5
27. března 2022

perties jsou super, mam dvoje na stredni ms, planuju dokoupit ještě ty na silnou. A musím rict, ze opravdu nevim, že je nam na sobe, nic neni citit, cely den jsem „v suchu“. Cena vyssi, ale za me teda investice za vsechny prachy. A rozhodne nesusti.

jijulka

Bezkonkurencni

Rated 5 out of 5
26. března 2022

Pouzivala jsem menstruacni kalhotky Smoon jenom jako doplnek ke kalisku. Mam silnou menstruaci a tyto kalhotky jsem nemohla pouzit v prvnich dnech, protoze v noci mi kalisek protekal a kalhotky Smoon to nevydrzeli a protekly taky. Tak jsem patrala a ojevila kalhotky Perties, a super, bez kalisku daly cely muj prvni den a ani znamka proteceni. Jdu objednavat dalsi.

Lenka

Děs!

Rated 1 out of 5
26. března 2022

Jedním slovem příšerné!! Kvalitu zpracování i funkčnosti hodnotím za 5.

Nela

Dokonalost sama

Rated 4 out of 5
13. března 2022

Ahoj holky. Když jsem poprvé viděla reklamu na kalhotky, říkala sem si: Ježiš to je ale blbost. No to vůbec. Fuj. A tak podobně. reklama kutala pořád dál a začaly se objevovat další značky. (Ha, něco na tom bude!) Tak jsem koukala, co kde sehnat, a aby to nebyly „vyhozené peníze“ (co kdyby to byl podvod, to je dneska na netu běžná záležitost, člověk už nemůže věřit ani svému profilu). Pročetla jsem na maluna.cz snad všechny recenze, abych nekoupila nějakou blbost a vůbec se zorientovala na trhu. Nakonec moje volba padla na Love Luna Full na silnou MS. První cyklus jsem je použila ke konci a byla jsem v ráji. Nikde nic neteče a to sucho a čistota k nezaplacení! Leč, ouvej, další cyklus sem si je vzala hned na začátku. Upozorňuji, že pro mě „silná MS“ = 2 noční vložky za sebou co 3 hodiny výměna. Ne stejně to ovšem viděl i výrobce. Tak jsem pátrala jaké jsou s největší savostí a objednala PERTIES LADA. Chvíli po zaplacení se tu objevil příspěvek, že někomu protekly. Tak si říkám: No potěš, x tisíc v pr…

Když kalhotky přišly, první dojem byla „bytelnost“. Sice mě trochu vadí, že není tak pružný materiál, jako u LL, a hrozně moc mi chybí prošití středových částí, ale – celou noc v suchu! Hned od prvního dne! Lidi jak já se vyspala, to si nedovedete představit. Jestli ještě váháte – jděte do toho. Jsem v 7 nebi. (Jedna hvězdička dolů za to chybějící prošití…)

Kateřina

Doporučuji

Rated 5 out of 5
2. března 2022

Kalhotky jsou úžasné, nesrovnatelně skvělý pocit v porovnání s vložkami a hlavně se cítíte prostě jako v běžné dny. Všem doporučuji již je používám 3/4 roku.

Anežka

Všem doporučuji !

Rated 5 out of 5
14. února 2022

Dlouho jsem váhala, jestli kalhotky pořídit, nebo ne. Nakonec jsem se rozhodla, že to zkusím a vůbec nelituji !

vladka

Bathory

Rated 5 out of 5
11. února 2022

Naprosto perfektní funkčnost! A vzhledově taky super! Jediná chyba je, že jsem si koupila jen jedny, vůbec se mi nechtělo je sundat a pokračovat po staru! Kupuji další, zkusím další modely. Ikdyž mě dlouho odrazovala cena, nelituji ani korunu, to pohodlí za to vážně stojí!

Tereza

Jsou bomba

Rated 5 out of 5
10. února 2022

Produkt je velice kvalitní, nepropouští a od té doby, co používáme Perties, tak nám ubylo hodně starostí. Kalhotky mají opravdu nejvyšší absorpci z ostatních značek, co mám!

Karla

 

Rated 5 out of 5
23. ledna 2022

Po celý čas menstruace jsem nosila pouze kalhotky Caly a Hedi a tak skvělé jsem to nečekala. Nesnesu tam skoro nic z vložek jsem ji mívala pak bolavou 😔 , ale z kalhotek nic. Jsou opravdu úžasné na nošení a prodyšné. Zvažuji zakoupení určitě 1-2 abych je prostřídávala v době kdy se suší.

Karca